2012. február 27., hétfő

Új szerelem

Feltévedtem a DoD oldalára, ahol már jó régen jártam, és sikerült belezúgnom egy édes lánykába, pontosabban Leyába. *-* Az az elbűvölő mosoly és a tányérszemek a gyenge pontjaim, és egyszerűen sugárzik a vidámság erről a lánykáról. Ráadásul a test is nagyon csinoska. Bár árban nem kevesebb, mint Dorienék voltak, szóval emiatt még gondolkozom rajta. Az a baj, hogy egyszerre szeretnék egy MSD lánykát meg egy YoSD lánykát is, és egyre csak gyűlnek a "jaj de aranyos" babák/kiszemeltek. ^^"
YoSD-nél az egyik nagyon esélyes cukorka Loretta, csak a $209-on húzom kicsit a számat, dehát jönne hozzá cicafül meg mancs is... *olvad*
De az MSD vonalon még mindig ott van Gus lány verziója, (aki még árban is békésebb), akiről viszont alig találtam tulajképeket, de a céges képek alapján imádom a pofiját. Tulajdonképpen egyedül Mayu volt az, aki egy tulajfotón jobban tetszett, mint a cégesen, mert Dorienről maximum egy tulajfotót találtam, ahol tetszett. xD De lehet, hogy mégis egy pöttömke jön haza hamarabb, mert a két srác kicsit kifosztott minket, meg anyumék se néznék jó szemmel, ha folytatnám a pénznyelést. És már nagyon szeretnék egy ilyen kis bogyókát. *-* De a lényeg, hogy ez nem most lesz, valószínűleg jövő ősszel/télen. ^^"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése